The development of the Game Section is back!

Na een lakse periode ben ik de laatste dagen terug gebeten door het virus dat MyBB/Game Section heet.

Zodus, vandaag is er heel wat veranderd aan de toekomstige versie van Game Sectie. Zo is er een complex systeem die ik een tijdje geleden had toegevoegd omgevormd tot een simpele query. Ook een complex systeem die ik bedacht had heb ik kunnen omvormen tot één query.

Zo bekom ik bijvoorbeeld de drie beste spelers:

< ?php
	$query = $db->query("SELECT u.uid, u.username, COUNT(c.gid) AS champs
	FROM ".TABLE_PREFIX."games_champions c
	LEFT JOIN ".TABLE_PREFIX."users u ON (u.uid=c.uid)
	LEFT JOIN ".TABLE_PREFIX."games g ON (c.gid=g.gid)
	WHERE g.active='yes'
	GROUP BY u.uid
	ORDER BY champs DESC
	LIMIT 0,3");
?>

Ik heb ook compatibiliteit gebouwd met het wijzigen, samenvoegen en verwijderen van gebruikers.

Verder nog enkele aanpassingen gedaan aan de uitwerking van de statistieken, zo konden er vroeger ook een game staan in de lijst van nieuwste kampioenen die niet meer actief is. Op die manier kan er eigenlijk een veld van de champions tabel verdwijnen, met name title.