Groot succes?

Is het Online - Urbanus Forum zo'n gigantisch succes? Er staat namelijk in de statistieken dat 100% van de gebruikers een post heeft geplaatst. Dat is natuurlijk door het feit dat enkel gebruikers die een post hebben geplaatst in de forums na verplaatsing/splitsing zijn gebleven.

Verder heb ik het logo hermaakt, en dat valt toch op aan kwaliteit, al is het globaal nog altijd hetzelfde logo.

Ik heb ook zojuist een fix online geplaatst van de Nederlandstalige vertaling van de Reputatie manager. Met name bij het updaten kwam er een nogal raar teken te voorschijn, dit opgelost door het gebruik van ü. Verder verscheen er wanneer er een nieuwe reputatie was "Er geen nieuwe reputatie...", een beetje vreemd, niet?

En om nog een beetje verder te gaan heb ik nog een bugfix gemaakt voor het report systeem, deze bevat een controle op de array, zodat er geen PHP error verschijnt wanneer er geen reports zijn.