Voeding Raspberry Pi

Toen ik gisteren arriveerde op mijn kot, en mijn computer startte, had ik geen internet, en inderdaad de Raspberry Pi bleek volledig vast te zitten. De even in- en uittrekken bleek geen effect te hebben, en al snel begon ik te vrezen voor rpi. 's nachts heb ik hem uit gelaten, en uiteindelijk bleek het, ongeveer, te werken met enkel LAN, geen USB, waardoor ik het vermoeden kreeg dat er een probleem was met de interne USB hub. Toen deze avond echter bleek dat het LAN zeer onstabiel was toen ik uiteindelijk remote control geactiveerd had, en mijn XBMC bediende vanaf mijn GSM, leek die theorie niet te kloppen.

Uiteindelijk probeerde ik eens met de adapter van mijn GSM, en plots werkte alles, en begon hij alles die ik had proberen startten met mijn GSM effectief af te spelen, en de dader leek gevonden. Een nieuwe lader dus. Bij de website waar ik de rpi voor de tv thuis kocht lijkt wat nadelig, wegens de verzendkosten, al zou ik er wel twee moeten hebben, als mijn rpi van Pcextreme arriveert. Maar uiteindelijk heb ik het er toch op gewaagd, en een 2A GSM lader gekocht bij bol.com. Hopelijk zal ik het me niet beklagen ...