Game Section Community - Online - Urbanus Forum

Ik heb wat ik een tijdje aan het bedenken was nu beslist: Online - Urbanus Forum komt terug, los van de Game Section Community Forums.

Zodoende komt er een logo voor de Community Forums, eindelijk. Het forum komt op http://forums.Online-Urbanus.be zodat de vele links van de Game Section toen het stond op http://www.Online-Urbanus.be/Forum blijven werken.

De Community Forums zullen worden gekopieerd naar die plaats, waarna ik alles verwijder, behalve die welbepaalde Forums. ALLE gebruikers die nog nooit een post hebben geplaatst op een van die forums worden dan automatisch verwijderd.

Dat Forum zal dan Tango Blue gebruiken, zoals de rest van de site. De Game Sectie wordt NIET gekopieerd naar die site, er zal wel een link zijn.

Op de Community Forums verdwijnen dan die forums + de Download Sectie. Ook de tweetaligheid wordt vanaf nu achterwege gelaten, de weklkomtbericht verliest die, aankondigingen, updates, ... zullen gewoon vanaf nu eentalig worden gepost..

Het Online - Urbanus Forum blijft daarentegen wel tweetalig. Het zal dus terug hangen aan de Urbanus site, maar zal ook de support plaats worden van ALLE andere mods gemaakt door Paretje. Mods krijgen die aanpassing mee in hun volgende update.

En van de Usermap plugin zal dat vlug gebeuren, die bevat namelijk een klein conflict met de Game Sectie op taalgebied in het AdminCP. Verder zal ik een update maken van de Nederlandse vertaling voor de Reputatie Manager.

Na die paar maanden zal de scheiding dus volledig voltrokken zijn. Ook zal de laatste berichten terug via MySQL kunnen gebeuren. Het Forum zal normaal gezien ook het menu van de site krijgen, zoals dit blog. Aan de rechterkant komen dan mogelijk de laatste posts van de Community Forums, zoals nu op de site.

Ondertussen is het Community Forum al even populair als vroeger de site en het forum samen, al zijn er soms zwakke "pieken".