I'm back

Na meer dan een maand niets meer te hebben gepost ben ik er terug, gisteren om 2u45 was het zover: vakantie. Dat betekent ook dat er meer tijd is en meer tijd wil ook zeggen meer ontwikkeling. Zo zal vandaag of morgen de nieuwe site online staan (iedere pagina in het nieuwe design en minder afhankelijk van de cookies), zal versie 1.2 (of 2.0, daar heb ik ook al over nagedacht), ...

De nieuwe site is volledig aangepast aan het nieuwe design en is stabieler, zo kreeg je vroeger een error wanneer de cookie voor de taal niet aanwezig was een mooie error en kreeg je soms 2 hoofdingen te zien. Ook de pagina's stonden nog deels in het oude design.

De nieuwe versie van de Game Sectie zal een grote verandering zijn tegenover de huidige versie. Zo zullen er heel wat nieuwe functies komen (die meestal aan en uit kunnen worden gezet), zullen huidige functies uitgebreid of beter uitgewerkt worden, zullen er meer plugin mogelijkheden komen en zal de huidige code volledig worden nagezien en zo nodig meer commentaar bevatten.
Wanneer alles vlot verloopt zal de versie waarschijnlijk klaar zijn tegen september.

Zomer betekent ook De beste Urbanus site time. Vanaf 1 juli kan je stemmen op de kandidaten van de 3de editie.

Een fantastische zomer toegewenst!
Kevin