Usermap: 1 dag later

Vandaag heb ik een beetje gelezen en heb ik verder gewerkt aan het Usermap-systeem. Dit resulteert dat het bijna af is.

Vandaag heb ik eerst verder gewerkt aan het systeem, zichtbaar voor jullie. Dit is klaar en heb ik getest op het forum. Dit werkte en ik heb een convertie-script gemaakt zodat alle punten van skunkmap nu ook beschikbaar staan voor Usermap.

En wanneer ik aan het AdminCp-gedeelte begon heb ik de basis sterk aangepast. Ik dacht om alles in de cache op te slaan. Dit was geen probleem want ik wist een PHP-functie waarmee je de array kan sorteren, alleen was ik een beetje verkeerd met de werking daarvan.

Zodus heb ik de places in een tabel gestoken, pinimages en defaults blijven in de cache.

En dan ben ik begonnen aan het AdminCP waarmee ik bijna klaar ben. Morgen afwerken en terug in de Game Sectie vliegen.