Reputation Manager

Vandaag heb ik eerst en vooral een beetje niets gedaan. Daarna heb ik eens werk gemaakt van de reputatie manager waarvan ik een update had belooft.

Die update houdt in dat er een melding zou komen wanneer er een nieuwe reputatie is. Dit systeem kan ook uitgeschakeld worden en zorgt er voor dat je niet meer altijd moet kijken in je AdminCP, maar dat je gewoon een melding krijgt op het forum zelf dat je naar je AdminCP "moet".

Verder ben ik gisteren begonnen aan een usermap-systeem ter vervanging van de skunkmap-plugin waar ik een beetje aan gesleuteld heb, want deze is nogal buggy.

Deze nieuwe plugin zal een systeem aanbieden op basis van Google Maps en zal volledig geïntegreerd zijn in MyBB, want een redelijk zwak punt is van skunkmap.

Een andere groot verschil is het feit dat er waarschijnlijk geen GeoLite City database nodig zal zijn, want toch zo'n 30MB scheelt. Het systeem wordt namelijk nauwelijks gebruikt waardoor ik het nut ervan niet inzie. Eerst dacht ik dat het gebruikt werd voor de adressen, maar daarvoor wordt Google gebruikt. Het wordt gebruikt wanneer er geen adres is opgegeven en valt dan terug op het ip van de server (geoip).

if ($mybb->input['address'] == "")
{
	$record = geoip_record_by_addr($gi,$_SERVER['REMOTE_ADDR']);
	$mybb->input['address'] = $record->postal_code;
}