Avidemux

De Debian Multimedia repo voor testing is al een tijdje een ramp. Ze hebben daar verschillende programma's en libraries waarbij ze het voorloopgetal hebben verhoogd, zodat er in sommige gevallen zelfs een oudere versie wordt geforceerd. Echter deze nummering zorgt voor conflicten bij dependenties met de debian pakketten, en dus heb ik al een tijdje de repo verwijderd. Echter, er zijn een aantal zaken die ik wel echt nodig heb uit die repo. De meeste zaken die ik nodig heb zijn aanwezig in de standaard repo's, maar bijvoorbeeld Avidemux niet. Tijd dus om die zelf te gaan toevoegen. Daartoe heb ik de files van de multimedia repo gedownload en waar nodig het control bestand aangepast, en aan mijn repo toegevoegd. Het lijkt allemaal perfect te werken met de standaard Debian versies.

Verder heb ik nu ook eens een kleine opschoning gedaan, want Netbeans zit terug in de standaard repo, net als de AMD drivers. Die heb ik dus er mooi uitgebonjourd.