Backup ruimte (2)

Een tijdje terug heb ik een e-mail gekregen van PCextreme met de melding dat de backupruimte vol was. Ik heb toen de MySQL backups verwijderd, en die dit weekend geplaatst op een lokale virtuele server. Nu blijkt eclpise de schuldige te zijn. Ik heb die toegevoegd aan de repo, en die is goed voor meer dan 235 MB. Ik heb dus besloten de repo niet langer bij PCextreme te backuppen, aangezien de repo toch een kopie is van wat ik lokaal op de server aanmaak met reprepro.

30/11/2011, 09:24:
Ik had eerst het volgende aan mijn commando toegevoegd:
exclude=/home/vhosting/c/vhost0008804/domains/online-urbanus.be/htdocs/repo

Maar, dat werkte niet en even zoeken op het internet leidde me naar dit draadje waardoor ik het volgende probeerde, en dit blijkt wel te werken:
exclude=htdocs/repo