WordPress 3.2.1

Ik heb zonet dit blog geupgradet naar WordPress 3.2.1. Nadat ik alles nog eens snel veilig gesteld heb, heb ik versie 3.0 en 3.2.1 gedownload, een lijst met gewijzigde bestanden en een patch file gemaakt:

diff -ruq "/home/kevin/Downloads/wordpress" "/home/kevin/Downloads/wordpress (2)" > wordpress3.0-3.2.1
diff -ru "/home/kevin/Downloads/wordpress" "/home/kevin/Downloads/wordpress (2)" > wordpress3.0-3.2.1.patch

Zo heb ik eerst alle wijzigingen doorgevoerd:
patch -p 5 < ../../wordpress3.0-3.2.1.patch > ../error

Daarna heb ik met behulp van ed een lijst met nieuwe bestanden gemaakt, nieuwe mappen en verwijderde bestanden/mappen gemaakt, en uitgevoerd. Nu hoef ik enkel nog 2 kleine zaken met de hand aan te passen. Ik zal de instellingen zometeen terug naar wens zetten, zodat ik kan zien of niet ingelogde gebruikers nog steeds kunnen posten, ondanks de instellingen.

25/11/2011, 20:57:
Waar ik niet op gelet had, de SPAM gebeurt per trackback (dus het zou dus toch werken?), en wordt dus met mijn gewenste instellingen ook gewoon doorgelaten, ik zal dus elke reactie goedkeuren.