De eerste stap

Zoals jullie weten is de site de laatste tijd niet meer geheel in orde, daarom ben ik vandaag begonnen aan het proces om alles terug in orde te stellen. Zo zullen de databases geüpdatet worden en de ruwe kantjes van het systeem worden opgelost, dit is nodig doordat het systeem zoveel is aangepast na elkaar dat er nog in sommige functies gebruik word gemaakt van oude variabelen, ... daarnaast zullen ook de pagina's die nog niet in het nieuwe design steken worden aangepast. Als dit alles is afgerond zal dit online worden geplaatst.

Ook Urbasearch zal onder handen genomen worden. Een paar dagen geleden werden de sites geïndexeerd en momenteel word de inhoud van de database naar geüploadet waarna de tabellen zullen worden in de database van Urbasearch op Online - Urbanus zelf worden geplaatst. Ook zal isearch (voorlopig het systeem waarop Urbasearch draait) geüpgraded worden naar de nieuwe versie. Maar ik ben van plan om na de opschoning van de site een eigen systeem te maken, echter is er daar wel nog heel wat werk voor nodig.

Binnenkort word ook de inschrijving voor "De beste Urbanus site 2007-2008" gestart, want de verkiezing zelf zou moeten starten half juni - begin juli en eindigen rond 01/08/07.