Debian Wheezy op mijn repo

Ik ben vandaag bezig met de introductie van wheezy op mijn repo. Ik heb eerst de pakketten van squeeze overgenomen en indien nodig geüpdatet. Alleen Atlantik is niet meegenomen, immers zowat alle libraries zijn weg, en dus is het moment gekomen om gewoon een ander programma te gebruiken. Naast de bestaande programma's heb ik nu ook Netbeans versie 6.9 die je in Ubuntu vindt, en de nodige libraries, toegevoegd.

Sensors-applet heb ik vervangen door sensors-applet-nvidia. Het bestaan van dit pakket wordt gesuggereerd in het Debian pakket, en ik heb het zo opgelost omdat het Ubuntu pakket afwijkende afhankelijkheden had dan de Debian versie. De Ubuntu versie suggereert de afhankelijkheid van nvidia-settings, maar dit klopt niet. Ik heb dit (nog) niet geïnstalleerd, en toch kan ik de temperatuur uitlezen. Ik heb het pakket daarom afhankelijk gemaakt van nvidia-glx. Een van de pakketten die zoiezo geïnstalleerd staan als de nvidia drivers aanwezig zijn.