PS/2

Nu had ik dit eigenlijk al opgemerkt tijdens de installatie, maar toen vreesde ik dat het om een defecte muis ging. Echter, nu heb ik ondertussen verschillende keren moeten heropstarten omdat er plots dezelfde toets bleef doorstromen. Dit ligt echter niet aan het toetsenbord en gezien de muis heb ik even wat zoekwerk verricht op google, en blijkbaar is dit een probleem van de ASUS P7P55D en aanverwante moederborden. Dit samen met het afschuwelijke Q-Shield waardoor ik nogal wat problemen had met het monteren van het moederbord zorgen er voor dat dit waarschijnlijk het laatste ASUS moederbord is dat hier binnenkomt.

Maar daarmee is mijn probleem nog niet opgelost. Nu smijten ze de USB-PS/2 plugs achter uw kop, maar andersom had ik nog nooit gezien. Ik was dan ook zeer blij toen ik zag dat er wel degelijk dergelijke zaken zijn. Ik zal waarschijnlijk deze, deze, deze, deze, of twee van deze nemen.

15/10/2010, 19:35:
Die laatste zijn enkel voor USB compatibele muizen en borden, en tja, dat weet ik niet zeker, dus die valt af.