Steno op Paretje's Brouwzaal

Het steno dat ik hier gebruik, en ook aangepast heb aan mijn eigen behoeften heb ik nu ook in gebruik genomen op Paretje's Brouwzaal. WP MarkItUp! niet, want die werkt eigenlijk niet meer onder WordPress 2.8+. Het heeft te maken met het menu en de instellingen. Maar hier heb ik die niet nodig, dus ka ik het nog wel even gebruiken.

Maar nu, terug naar de steno. Ik heb die ginds een klein beetje aangepast zodat ik er de tabellen met de recepten van mijn bier ka invoegen. Daar had ik het volgende voor nodig:

	'/\[tabular(.*?)\](.*?)\[\/tabular\]/s' => '<table>\2</table>',
	'/\[head\](.*?)\[\/head\]/s' => '<th><strong>\1</strong></th>',
	'/\[row\](.*?)\[\/row\]/s' => '<tr>\1</tr>',
	'/\[data\](.*?)\[\/data\]/s' => '<td>\1</td>'

Mensen die het steno kennen weten echter dat dit niet geheel volgens de stijl van de rest van de steno regex is. De begin en eindtag wordt immers afzonderlijk behandeld, iets wat ik nu dus niet gedaan heb. Maar het belangrijkste is er wel: het werkt.