WordPress 3.0

Vandaag heb ik dit blog geupgradet naar WordPress 3.0. Deze versie gebruik ik tevens op mijn pas opgestarte Paretje's Brouwzaal. Daar zal ik alles bijhouden over mijn brouwhobby, waar ik binnenkort (deze week vrijdag, ten laatste volgende week dinsdag) mee zal beginnen.

Maar dat is niet de plaats dat te bespreken, daar moet je ginder voor zijn. Hier gaat het nu dus om de upgrade naar WordPress 3.0. Deze upgrade is geslaagd. Verder heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om een captcha toe te voegen aan het commentaar-systeem, zodat er in de toekomst gewoon een commentaar kan achter gelaten worden, zonder dat daar een heleboel spam bij komt kijken. Wel zal ik nog de opmaak moeten nakijken ...

Andere plugins heb ik geupgrade, en dat levert problemen op met WP MakeItUp!. Ik kan de instellingen immers niet meer bekijken. Dat zal ik dus eens moeten uitzoeken ...

Verder heb ik nog eens de upload methode toegepast, en niet de patch methode. Hierdoor zal ik de nodige aanpassingen moeten herdoorvoeren.

28/06/2010, 15:22:
Alle wijzigingen zijn doorgevoerd.

28/06/2010, 15:54:
De captcha is voorlopig in orde

14/07/2010, 17:35:
Ik heb enkele foutjes in de steno en de upgrade van WordPress.