Terug

Na de Rome reis ben ik er nooit meer toe geraakt, maar vandaag heb ik even tijd om terug mijn online leven te hervatten. Vooral bij de Game Sectie wacht me hoogst waarschijnlijk een hoop vragen. Daarnaast was ik ook bezig aan de Usermap met iemand die een paar aanpassingen wilde maken aan het systeem, dus dat zal ik nu in de loop van de week willen beantwoorden.

Daarnaast heb ik besloten vanaf nu ook tijdens de examens een zekere activiteit te behouden. Het is immers zo dat ik anders simutrans speelde, en toen soms nogal laat in mijn bed zat. Daarom zal ik vanaf deze examens een minimum activiteit behouden, en me vooral bezighouden met het opzoeken van toekomstige onderdelen voor mijn computers.

En zo komt het dat mei 2010, na september 2008, pas de tweede maand is dat er hier niets werd toegevoegd. Ik heb ook enkele reactie verwijderd, komende van mensen waarvan ik zeker weet dat ze niet tot het publiek behoorden. Wat ze schreven weet ik niet.

Ik kan ook zeggen dat ik zo meteen nog een artikel zal toevoegen over wat ik heb gedaan tijdens het songfestival.