Online – Urbanus RC1

Ik heb woensdag na de het werk aan de Game Section en Usermap terug wat werk gestopt in de nieuwe versie van Online - Urbanus. Zo heb ik De beste Urbanus site geconverteerd. Deze zal niet profiteren van de nieuwe mogelijkheden, aangezien ik slechts het nodige heb gedaan om alles terug werkend te krijgen.

Ook de nieuwsbrief, de downloads sectie, de songteksten, de strips, ... zijn zorgvuldig overgebracht naar het nieuwe systeem. Bij de nieuwsbrief heb ik nu alles in de database gestopt, waardoor het aantal bestanden nog verminderd is. Verder heb ik bij de strips het geheel algemener gemaakt zodat het later gemakkelijker is geworden om ook bv. een lijst van de luxe uitgave aan te maken.

De Downloads sectie zal voortaan enkel nog beschikbaar zijn op de site, het aanpasbare forum gedeelte is verdwenen. Daardoor is het nu voorgoed een archief. Mogelijk zal ik later nog wel eens de comments terug tonen, maar toevoegen is verleden tijd. Aangezien het niet meer gebruikt wordt/werd, ben ik ook niet van zin om veel tijd te steken in het converteren naar het nieuwe systeem.

Hiermee zal Online - Urbanus bijna 2 jaar na de release eindelijk gebruik gaan maken van MyBB 1.4. Enkel het gastenboek dient nog bijgewerkt te worden, voor de release. Na de release zal enkel het thema hier op het blog moeten bijgewerkt worden. Dit zal gedeeltelijk gebeuren bij de release, maar zal pas later volledig worden bijgewerkt naar de nieuwe "normen" van de Online - Urbanus style-macht :P

Urbasearch, een nieuwe search engine over Urbanus:

Nieuwe downloads section: