Online - Urbanus beta 2

Nu de Game Section afgewerkt is heb ik vandaag besloten eens even verder te werken aan Online - Urbanus, wat zich steeds meer opdringt, zeker nu MyBB 1.6 al begint aan te schijven, terwijl hier nog altijd MyBB 1.2 wordt gebruikt. Het meeste is nu wel gedaan. Alle gewone inhoudspagina's heb ik reeds in het nieuwe systeem geplaatst.

Pagina's zoals de songteksten, de strips, nieuwsbrief en gastenboek zijn nog niet klaar. Verder moet ik dan nog een nieuwe thema maken voor Paretje's Blog, al kan dat eventueel achteraf nog gebeuren, aangezien de verschillen nu ook niet het einde van de wereld zijn.

Toch zullen er ook hier wat aanpassingen zijn:

  • Bij de post-pagina wordt momenteel de titel van de post in de header geplaatst van de tabel, dat zal veranderen, en de header zal ik gewoon op Paretje's blog houden.
  • De welkomsbalk zal ook hier zijn intrede doen, maar in tegenstelling tot de rest van de site verwijzen naar dit blog.
  • Paretje's Blog zal iets afwijken van de rest van mijn Online - Urbanus imperium :P Het is namelijk zo dat ik denk de huidige lay-out van twee menu's te behouden, in tegenstelling tot de rest van de site.