MediaWiki 1.15.1

En zonet heb ik de Game Section site even snel geüpgraded naar versie 1.15.1. Toen ik zonet naar mijn mails keek, lette ik terug op het mailtje van MediaWiki, en heb ik die letterlijk snel geïnstalleerd.

Ik heb het namelijk nu volledig op de server kunnen doen, waardoor het downloaden aan in enkele seconden was afgerond. Even uitpakken, en gewoon alles kopiëren en de database updaten, en daarmee is de upgrade een feit!

Verder zag ik dat mijn wijzigingen van daarnet gewoon bewaard bleven, wat wel vreemd is. Even kijken naar de skins directory leert me onmiddellijk waarom niet alle, waaronder dus het foor mij gebruikte, skins werden geüpgraded: ze worden niet meer meegeleverd!

Nu vind ik dat niet zo erg, en zal ik dus gewoon een beetje in de gaten houden of alles blijft werken, en zo nodig zoals daarstraks het gewoon aanpassen zodat het terug werkt.