MediaWiki 1.14.1

Ik heb zonet, eindelijk? :P, MediaWiki van de Game Section site geüpgraded aar 1.14.1. Deze had ik namelijk nog op de computer staan, en aangezien de downloads offline lijken ...

Het is in ieder geval een stap vooruit. Het beste is de tar pas uitpakken op de server, dus heb ik die maar even geüpload, waarbij ik nieuwe snelheidsrecords brak, voor Eggewaarts :P.

Na deze te uit gepakt te hebben maar alle bestanden kopiëren, en dit ging de eerste keer dus mis. Hier heb ik dus voor de eerste keer kunnen genieten van mijn nieuwe backup systeem bij PCextreme. Na het kopiëren de database updaten (vanaf de comandline) en klaar is kees.

Toch bleek dat er een probleem was bij de meer ingewikkelde pagina's, en even zoeken levert mij deze pagina op, die meteen toont hoe het opgelost moet worden ;)