WordPress 2.8 - WikiSteno

Vandaag heb ik, eindelijk?, min blog geüpgraded naar WordPress 2.8, en heb ik van de gelegenheid gebruikgemaakt om ook meteen een soort van droom waar te maken: mijn blog overschakelen op BBCode, en dat met behulp van de Steno plugin, die ook gebruikt wordt op Het Lab.

Daarna heb ik dan alle posts bijgewerkt naar het nieuwe systeem en dat heeft toch enkele uren in beslag genomen, aangezien ik op die manier nog de nodige gebreken en bugs heb gevonden, en gefixt.

Toen terug alle aanpassingen gedaan aan WordPress, zoals aan het gallery systeem, maar ook het menu. En die laatste heb ik blijkbaar hier nooit beschreven.Die mag je dus nog verwachten ;)

Toen ik mijn post over de force_balance_tags() functie postte zag ik dat ik plots aan nummer 360 zat! Dat lijkt me nogal verwarrend en dus even naar de database gekeken, en bleek dat alle aanpassingen die ik had gemaakt bewaard waren, vandaar het hoge getal ...

Als ik op inherit zoek in google, vindt ik deze pagina. Hier staat dus dat het waarschijnlijk kan verwijderd worden, wat ik dan ook heb gedaan, en dat levert zo te zien geen problemen op (een backup had ik daarstraks al gemaakt ;)).

Verder is die plugin iets interessants: hiermee kan ik die revisies uitschakelen! Ik heb hem dus maar geïnstalleerd.