Simutrans 102.1

Het is nu al ondertussen meer dan een maand geleden dat ik hier nog iets gepost heb, aangezien het examens waren. Die zijn nu gedaan en nu is het natuurlijk wachten om te gaan werken.

Tijdens de examens zie ik me liefst zo weinig mogelijk bezig op het internet, en al helemaal met de Game Section. Als ik hier aan verder werk zal ik tijdens de examens ipv bezig te zijn met de examens bezig zijn met de Game Section.

Dus dan doe ik een beetje van alles 's avonds als ontspanning. Meestal is dat dan simutrans. Nu was het zo dat ik nog eens een oud spelletje wilde bekijken. Echter, toen ik die wilde openen bleek deze te crashen.

Daarom maar een bugreport gedaan en dan de volgende svn versie binnengehaald, waarna deze na compilatie probleemloos bleek te werken. Vandaar dat ik in de beta-packports section van hardy en jaunty deze versie heb geüpload.

Verder was ik vorige week bezig met het in maken van een nieuwe kast. Ik had namelijk een hoek waar er wat materiaal gewoon op de grond stond, wat natuurlijk niet erg proper is he.