FTP functionaliteit voor Online - Urbanus Uploads

Vandaag heb ik voor het eerst echt aan de functionaliteit van Online - Urbanus Uploads gesleuteld. Wanneer ik de backup ruimte bestelde kreeg ik namelijk het idee om, indien nodig, de bestanden van Online - Urbanus Uploads te verplaatsen naar de backup ruimte.

Ik heb nu echter beslist om dit niet te doen, maar om wel per gebruiker de mogelijkheid te bieden om de bestanden op een ftp server te plaatsen, in plaats van lokaal op de ruimte van Online - Urbanus. Op die manier wordt Online - Urbanus Uploads als het ware een publieke ftp client.

En zo kan ik nu bijvoorbeeld een gebruiker aanmaken specifiek voor doeleinden op school waarbij de bestanden niet op de betaalde ruimte van PCextreme worden geplaatst maar op de ruimte van bij mijn internet abonnement. Zo kan ik daar nu zoveel bestanden op plaatsen als ik wil zonder daar betaalde ruimte voor te gebruiken.