FC De Kampioenen

Vandaag heb ik voor de tweede keer op rij dat ik vergat om De Kampioenen tijdig op te nemen. Vorige weeg ik verloor ik een 5 à 10 minuten, deze week op zijn minst 10 minuten.

Dat wil zeggen dat ik nu een stukje niet heb, en dat ik volgend jaar bij de herhaling deze twee aflevering terug moet opnemen, coderen en de DVD volledig herbranden, en misschien zelfs een bijkomstige DVD in gebruik nemen voor deze reeks, aangezien de grootte van deze twee bestanden duidelijk zal toenemen.

Daarom heb ik besloten om terug een nieuw element toe te voegen aan mijn grote lijst van crojobs. Nu is het ook zo dat er nu elke week 1 uur zal opgenomen worden, in plaats van een 40 tal minuten, de bestanden zullen dus iets van 150% zullen zijn van de huidige grootte, maar dat maakt niets uit, die worden toch verwijderd als alles gebrand wordt.