Automatic Cronjob-mail Filter System

Ik heb een klein probleempje: via een cronjob maak ik op geregelde tijdstippen een backup van de database, en de files van de Game Section. Enig nadeel: Vermoedelijk is er geen aangepaste cli versie van php geïnstalleerd waardoor ik bij elke run een mail krijg met volgende content:

X-Powered-By: PHP/5.2.3
Content-type: text/html

Tot voor kort werd er eenmaal per dag een backup genomen van de wiki en community databases, waardoor ik dus dagelijks 2 mailtjes kreeg. Nu worden er echter van de community forums om de vier uren een backup gemaakt, waardoor ik dagelijks 7 mailtjes krijg, en dat zonder de wekelijks afgehandelde zaken op zondag.

Dat begon me op de zenuwen te werken en wilde even een systeempje in elkaar flansen dat op een afzonderlijk mail-account de mailtjes zou ontvangen, controleren of er iets interessants instaat, zo ja doorsturen naar mijn gamesection email adres, zo nee, gewoon verwijderen zoals alle emails nadat ze eventueel doorgestuurd zijn.

11/01/2009, 11:40:
En ik kan je melden dat dit perfect werkt. Ik heb vandaag netjes één mailtje ontvangen: een mailtje die de content bevat van de output van het tar commando. Nu kan ik normaal wel zorgen dat dat commando geen output meer geeft, maar ik vind het handig herinnerd te worden dat er een backup is gemaakt, zo vergeet ik minder gemakkelijk om hem vergeten te downloaden.