Upgrade + Xmass

Vandaag heb ik de Game Section Community Forums geüpgraded naar MyBB 1.4.4, en Game Section 1.2 RC2. Tijdens en na het gebeuren ontdekte ik zo een aantal bugs die resulteerden in Game Section 1.2 RC2.1.

Verder ben ik dan gestart met het upgraden van het Xmass thema. Alles verliep vlot, en het was al snel klaar. Restte er dan enkel nog enkele afbeeldingen voor in het PM systeem.

Ik was al bezig om alles een beetje na te maken met The GIMP. Toen ik al een tijdje aan het prutsen was dacht ik er aan: er zijn psd's van die buttons, dus kan ik dat simpel oplossen door Photoshop in Wine te installeren en het daarin te doen.

Dit werkte perfect, had alleen een extra font nodig, genaamd ft44. Verder verliep alles redelijk vlot. Ik zal dan ook morgen het bijgewerkte thema openbaar maken.