Fish transport in 1805

Al een tijdje speel, ik in Simutrans met de wereld die ik heb opgeslagen als simu_860_3_2. Ter verduidelijking, dat wil zeggen:
- 860 is de kaart
- het is het derde spel dat ik start met die kaart
- ik herbegon dat derde spel in 1820 vanuit een save op mijn Eee PC

Dus, ik speelde daar al een tijdje mee, maar op een geheven moment begon het me te enerveren dat ik moest wachten tot de jaren 20 van de 20ste eeuw om vis over land naar markt te voeren die in de stad is ingesloten, en dan moet het nog met een tunnel met een trein, want op een gewone weg kan het pas in 1962. Daarom heb ik dan beslist om een wagon te maken die vis vervoert voor aan je paart of os.

En dat heb ik dan een paar dagen geleden ook gedaan, en het werkt perfect. Maar, ik zal eerst een moeten kijken wat ik moet respecteren bij het publiceren van dat bestand, aangezien het geen GNU/GPL v3 is, maar Artistic License. Die is ook vrij, maar ik weet niet wat ik precies moet doen. Zal het eens moeten bekijken ...