Goede vooruitzichten en rare ontwikkeling

Naar alle waarschijnlijkheid wordt "De beste Urbanus site 2007 - 2008" een groot succes worden, dit blijkt uit de reeds uitgebrachte stemmen. De verkiezing ging zondag van start en op dit ogenblik zijn er al 22 stemmen en 1 niet geactiveerde stem.

Opmerkelijk is dat de nieuwe site iniekeurbanus.come2me de leiding genomen heeft genomen met 8 punten verschil van de 2de, Online - Urbanus en 10 punten verschil met de 3de, Urbanusfan. Laatste staat voorlopig het officiële forum met 1 stem.

Uit de loop der jaren is gebleken dat naast inhoud en bekendheid ook de reclame een belangrijke rol speelt. Zo hadden alle winnaars van de afgelopen edities een popup, grote afbeelding, tekst, ... om de bezoekers te overtuigen om voor hen te stemmen. Zo haalde museobanus.be vorig jaar 61 stemmen wat goed was voor 55 % van de stemmen. Benieuwd of dit record dit jaar verbroken wordt ...