Quote Links

Gisteren avond en deze voormiddag heb ik een systeem gemaakt dat de quotes gemaakt met behulp van de Quote Link moddificatie converteert naar de nieuwe uitgebreide quotes van MyBB 1.4. MyBB 1.4 biedt die functionaliteit namelijk standaard aan, waardoor deze mod natuurlijk niet meer nodig is.

Daarom wilde ik dat alle quotes die voor MyBB 1.4 in combinatie van de Quote Link mod zijn geplaatst converteren naar dat nieuwe systeem. Naast het systeem om te linken naar het geciteerde bericht bevat het systeem van MyBB 1.4 echter ook een systeem die de datum van dat bericht toont.

Om die reden is het niet gewoon de pid verplaatsen in de code, maar ook de dateline plaatsen, die moet echter uit de database gehaald worden, aangezien dat niet werd gebruikt met de Quote Link mod. Daarom haal ik eerst alle datelines op, waarna ze ik bij het converteren laad naar aanleiding van de pid.

Ik had echter eerst een probleempje, maar uiteindelijk vond ik een uitweg aan de hand van de code voor het parsen van de nieuwe quotes in MyBB 1.4, namelijk dat ik de reguliere expressie moet afsluiten met #esi, in plaats van met #si. Anders wordt de functie die ik aanroep om dan alles te verwerken van de dateline niet aangeroepen.