Game Section 1.2 beta 3

Het is bijna een magisch moment: een week later dan eerst gedacht is de derde beta van Game Section 1.2, meteen ook de eerste MyBB 1.4-only versie van de Game Section.

In mei ben ik hiermee begonnen: het compatibel maken van de Game Sectie, en dat was een werkje van lange aard, vooral omdat de examens, en dan een weekje "Holland" in die periode viel.

Maar er is heel wat gebeurd:
- De Game Sectie is 100% compatibel met MyBB 1.4, met uitzondering van de bots database bij de Who's Online functie
- - Daarmee hangt samen dat het management systeem van de gamedata sterk verbeterd is. Nu is het ook mogelijk om een overzicht te krijgen van de mappen in arcade/gamedata.
- Er is een tool toegevoegd die de gamedata netjes opruimt: lege mappen en mappen van games die niet in de database staan
- Het systeem van de Last Champions gebruikt nu een cache, zodat élke nieuwe kampioen in die lijst zet, ook wanneer een gebruiker zichzelf verbeterd
- En natuurlijk is er daarvoor ook een reparatie tool voor wanneer je het systeem eerst uit had gezet, en nu toch wil gebruiken. Die zal dan wel gebruik maken van de database van champions, waardoor die oude kampioenen NIET vermeld zijn na de reparatie.
- Een credits pagina: een pagina waar een overzicht staat van alle personen die meehielpen met de release van de Game Sectie, en mensen die je achteraf zullen helpen: developers, vertalers, beta testers en het support team.
- En vele bugfixes