Game Section 1.2 beta 3

Dit weekend zal ik na een hele tijd van inactiviteit, examens ..., terug een nieuwe beta van 1.2 beschikbaar stellen. De belangrijkste (en zowat enige) verandering is de overstap naar MyBB 1.4.

Maar deze versie is nog niet klaar, vooral aan het ACP moet nog gewerkt worden én ik moet de AJAX functionaliteiten herschrijven, deze blijken niet meer te werken. Ook het Game Section gedeelte bij het wijzigen, migreren en verwijderen van gebruikers moet nog worden aangepast in de plugin.

Verder zag ik zonet op het blog van MyBB dat ook profielen van url zijn veranderd - locaal werkt .htaccess niet, zou daar eens voor moeten kijken - en dat betekent dat ik ook de Who's online functie zal moeten herschrijven.

Er is dus nog wel wat werk. Na beta 3, moet ik nog het volgende doen:
- Tournaments afwerken (het grootste stuk ..., maar ik heb al veel gekrabbel daaromtrent)
- Reparatie van gamedata

Deze laatste is iets wat ik vandaag heb bedacht, en eigenlijk nog nergens in een lijst staat. Het gaat hier om het opruimen van eventuele lege gamedata mappen en het opruimen van gamedata-mappen van games die niet (meer) zijn toegevoegd.