Examens

Het is nu bijna een maand geleden dat er nog een post is geplaatst op dit blog. In die maand is er voor mij bijna maar één ding gebeurd: ik heb mijn examens gehad.

Mijn examens zijn volgens mij wel goed verlopen, al heb ik nog geen echte resultaten, al weet ik er al twee met zekerheid:
Boekhouden: 100% (een record voor mijn lerares)
Biologie: 87%

Toch heb ik ook andere dingen gedaan: zo heb ik een beetje gewerkt met OnTV, een applet voor GNOME waarmee je kan zien wat er momenteel bezig is op TV, alleen werkt dat niet voor één, zowat de enige post die ik zeer frequent bekijk.

En voor ontspanning heb ik me in die tijd bezig gehouden met simutrans, zodat ik niet zou beginnen aan programmeren, want dan zou ik niet meer kunnen stoppen. Toen ik er aan begon kon ik er nog niet goed weg mee, maar nu heb ik toch al wat meer ervaring, met een bedrag van bijna 200.000.000.

Gisteren heb ik dan heel wat werk ingehaald. Alle posts op het forum van de afgelopen twee weken zijn nu opgelost, of in behandeling. Verder heb ik ook zowel de Community Forums als het Online - Urbanus Forum voorzien van versie 1.2.13 van MyBB.