1 jarig bestaan

Op 5 mei, één jaar geleden is de eerste post verschenen op dit blog. Dat bericht ging over de toenmalige champions bug van de Game Section. Nu zijn we één jaar (en een paar dagen) later en ben ik ondertussen bezig om de Game Section aan te passen voor MyBB 1.4, en het tournaments systeem te maken.

Het was een jaar van grote activiteit bij de Game Section, en meermaals problemen te hebben met het score-systeem van de Game Section. Momenteel wordt er melding gegeven dat er problemen zouden zijn met het toevoegen van een score wanneer het Anti-Cheat systeem is gebruikt.

Aangezien dat een belangrijk onderdeel is voor Game Section 1.2 zal ik eens grondig nagaan of er inderdaad een bug in zit, of dat het gewoon toeval is, of dat ik een bestand ben vergeten updaten voor de mod.

Het bewuste bericht:
http://blog.online-urbanus.be/archives/3